210
Dom 
Cena omega

filtr

modele

Nr referencyjny

Płeć

Cena

Stan

Data

Dostarczany z

krajach

szczegóły

Mechanizm

Koperta

średnica koperty (w mm)

Wysokość (w mm)

Wodoodporny

Materiał ramy zegarka

Szkiełko

Tarcza

Numery tarczy

Materiał bransoletki

Kolor bransoletki

Sprzączka

Funkcje

Inne


Close

zegarków omega

: 1 281 Omega zegarki
Kup Twój Omega zegarki w najlepszej cenie z Chronollection. Wszystkie Omega zegarki są na Chronollection: Luksusowy i ekskluzywny, Omega zegarki znajdziesz dla siebie prawo.

Omega zegarki: ceny, opisy, informacje ... kupić Omega zegarki

Ένας παγκοσμίου φήμης μάρκα

I 1848 ble det Omega selskap som produserer luksus klokker grunnlagt av Louis Brandt. Frem til i dag merket er kjent over hele verden. En av de mest berømte hendelser for luksusmerket var flyturen til månen. Klokken av Omega ble valgt av NASA som offisiell klokke. For den spesielt en kronograf, ble Omega Speedmaster utformet. Dette var den første klokken som var på månen, og ble båret av Neil Armstrong. En annen luksus watch er Omega Seamaster, den første modellen som er vanntett.

Diverse Modelel

Prisene på luksus klokker fra Omega variere basert på den valgte modellen. I tillegg er det en annen svært kjent klokke, Omega De Ville, en klokke som en ny kaliber 8500/8501 Co-Axial innført. The Model Aqua Terra har en svært karakteristisk ansikt, den såkalte ""Teak Concept"", som representerer teak dekk av en luksuriøs båt med loddrette linjer. The Omega Planet Ocean er en samling som består av eksklusive Co-Axial bevegelser og er egnet for profesjonelle dykkere. Til slutt er det den gamle modellen kjent Constellation, som først kom på markedet i 1982 og ble fornyet senere i 2009 igjen. Det beste med denne klokken, er som alltid til stede, den fargerike dial. I tillegg til dette er at den nye klokken er vanntett ned til 100 meters dyp.

De ulike modellene kan finnes på nettstedet CHRONOLLECTION, hvor de selges fra forhandlere klokker under ulike priser. Forhandlerne selger nye prisene, men også brukt klokker. Det er viktig at de mest brukte luksus klokker med boks og papirer er gitt. Hvis disse ikke er tilgjengelige, de brukte luksus klokker er selvfølgelig sertifisert av de respektive leverandørene. Også forhandleren CHRONOLLECTION blitt sertifisert.

Szybkie wyszukiwanie